+358 10 318 0030

info@playgreen.fi

 
 

Aurinkosähköä kuluttajille

Aurinkosähköjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti lisäenergian lähteeksi rivi- ja omakotitaloihin ja vapaa-ajanasunnoille. Teemme mielellään asiakaskohtaisen suunnitelman aurinkoenergian soveltuvuudesta kohteeseenne.

Aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen luotettavalta asennusliikkeeltä takaa toimivan ja pitkäikäisen laitteiston sekä huolto- ja takuuasioiden sujumisen jos niille tulee tarvetta. Suomen erityisolosuhteet, kuten lumi ja jää sekä auringonasennon voimakas vaihtelu tuovat myös omat erityishaasteensa, joihin asennuksissamme on totuttu vastaamaan.

Laitteet ovat varmatoimisia ja huoltovapaita. Järjestelmän tuottama sähkö syötetään talon sähköverkkoon, jos tuotto ei riitä, ostetaan valtakunnan verkosta loput. Kun tuottoa on yli oman kulutuksen, myydään ylimääräinen sähkö omalle sähköyhtiölle. Autamme mielellään myös sähköyhtiön valinnassa sillä ylituotosta maksettavat korvaukset ja ehdot vaihtelevat suuresti.

Toimitussisältö

Toimitussisältö

  • Kartoitus
  • Suunnittelu
  • Lupa-asiat verkkoyhtiön kanssa
  • Toimitus
  • Asennus
  • Dokumentointi verkkoyhtiölle
  • Rahoitus 

Järjestelmän hankkiminen kauttamme on helppoa! Käytämme verkkoon kytketyissä järjestelmissä vain erittäin laadukkaita Euroopassa valmistettuja aurinkopaneeleita, inverttereitä sekä kattomekaniikkaa, joille voimme taata pitkän ja huolettoman käyttöiän.

Vapaa-ajanasunnoilla aurinkovoimaloilla voidaan tuottaa kaikki tarvittava sähköenergia. Jos harkitset sähköverkkoon liittymistä, kysy meiltä suunnitelma vaihtoehtoisesta toteutuksesta puhtaalla luonnonenergialla ilman kalliita liittymis- ja kuukausimaksuja. Lähes kaikki mukavuudet kuten lämmitys, lämmin käyttövesi sekä käyttösähkö kyetään toteuttamaan vaivattomasti ilman verkkosähköliittymää. Kerromme mielellään erilaisista vaihtoehdoista. 

Kuinka hankin aurinkosähköjärjestelmän

Aurinkosähkön kustannukset ja rahoitus

FAQ