Näin aloitat!

 1.  Tilaa ilmainen kartoituskäynti soittamalla XXX tai lomakkeella.
  Teemme ilmaisen kartoituksen pääkaupunkiseudulta 300 km säteellä. Muilla alueilla käymme sopimuksen mukaan.
 2.  Räätälöity aurinkosähkösuunnitelma
  Esitämme kartoituksen pohjalta asiakaskohtaisen asennussuunnitelman. Hoidamme verkkoon kytkentä- dokumentaation kokonaan asiakkaan puolesta. Jokainen aurinkosähköjärjestelmä on yksilöllinen, joten laadimme aina asiakaskohtaisen suunnitelman.
 3.  Nopea ja vaivaton asennus
  Ammattitaitoiset asentajamme suorittavat asennuksen joutuisasti ja huolellisesti. Käytämme vain alan parhaita ja laadukkaimpia  komponentteja.
 4.  Aurinkovoimalan käynnistäminen
  Asennuksen jälkeen aloitat oman, puhtaan, päästövapaan ja kustannustehokkaan sähkön tuotannon. Luonto ja lompakko kiittää!

AURINKOSÄHKÖ SUOMESSA

Miten paneelit toimivat talvella?

Lumi ei ole PlayGreenille ongelma. Käytämme talvisiin pohjoismaisiin olosuhteisiin soveltuvaa huippuluokan kiinnitysmenetelmää, joka taatusti kestää lumen kuorman. Tuotanto jää tosin talvella hyvin pieneksi joten lumen harjaaminen pois katolta ei välttämättä ole vaivan arvoista. Paneelin pinta on hyvin liukas joten lumi liukuu hyvin paneeleista pois.

PLAYGREEN RAHOITUS – JOUSTAVASTI OSISSA

Hanki kotiisi aurinkosähköjärjestelmä helposti rahoituksella, jonka avulla voit pilkkoa hankintahinnan kätevästi pienempiin osiin. Valitsemalla rahoitusvaihtoehdon tiedät varmasti tulevien kuukausierien suuruuden, koska laina on kiinteäkorkoinen eivätkä viitekorkojen heilahtelut vaikuta kuukausierään tai sopimusaikaan. Halutessasi voit maksaa rahoitusta takaisin myös nopeammassa tahdissa, sillä kaikki ylimääräiset suoritukset kohdistuvat suoraan lainan pääomaan.

Huomioithan, että haet tarpeeksi suurta summaa, jotta rahoitus riittää kattamaan koko tuotteen hankintahinnan, sekä mahdolliset asennuskustannukset. Jos arvioitu hinta on 10 450 €, tee hakemus summalle 12 000 €. Rahoituksen lopullinen summa määräytyy kuitenkin todellisen kauppasumman mukaisesti. Lue lisää rahoituksesta…