PlayGreen yrityksenä

PlayGreen yrityksenä

PlayGreen Finland Oy on vuonna 2010 perustettu aurinkosähkön asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaille laadukkaita ratkaisuja markkinoiden laadukkaimmilla komponenteilla. Lisäksi olemme Suomen johtava älykkäiden energiavarastojen ja sähköauton latauspisteiden toimittaja.

Ensikosketuksen aurinkosähköön saimme jo vuonna 1988 kun asensin pikkupoikana ensimmäiset aurinkopaneelit kesämökille Kemijärvellä. Tästä syntyi kipinä tuottaa virtaa auringosta ja kipinä muuttui roihuksi 22 vuotta myöhemmin, kun Playgreen perustettiin.

Aloitamme lokakuussa 2019 yrityksen 10. toimintavuoden ja matka on ollut erittäin mielenkiintoinen. Ensimmäiset verkkoon kytketyt järjestelmät asensimme 2011 ja ensimmäiset älykkäät energia varastot vuonna 2012. Ensimmäinen sähköauto yritykselle hankittiin jo 2012. Koko yrityksen historian olemme etsineet asiakkaillemme laadukkaita ja kustannustehokkaita PlayGreenin näköisiä ratkaisuja.

Tällä hetkellä työllistämme yli 20 aurinkosähkön asiantuntijaa myynnistä ja suunnittelusta asennukseen saakka. Kokeneimmat asennustiimimme ovat asentaneet jo yli 10 000 aurinkopaneelia. Vahvuutemme on koko toimitusputken hallinta, jolloin pystymme pitämään kiinni korkeasta laadusta niin myyntityössä kuin asennuksissakin. Suuri kiitos kuuluu erinomaisille asiakkaillemme, jotka ovat matkan varrella luottaneet meihin ja vaatineet laadukkaita ja joskus myös teknisesti erittäin haastavia toteutuksia. Olemme olleet onnekkaita, että olemme löytäneet riveihimme luotettavia huippu ammattilaisia, sekä nuoria lupauksia, joista on kasvanut todellisia joukkuepelaajia.

Aurinkoisin terveisin;

Jouni Penttinen
Toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja


Etusivu

PLAYGREEN AURINKOSÄHKÖÖN LUOTTAVAT

VIRTAA JA SÄÄSTÖJÄ LIIKETOIMINTAAN

Laadukkaiden Playgreen aurinkovoimaloiden ja latauspisteratkaisujen avulla sähköistätte yrityksenne liiketoimintaa. Ratkaisumme on suomalaisille katoille ja sääolosuhteisiin suunniteltu, näin varmistut pitkästä elinkaaresta ja korkeasta tuotosta ilman korkeita ylläpitokuluja.

PALVELUMME YRITYKSILLE

VARMASTI EDULLISTA ENERGIAA TULEVAISUUTEEN

Laadukkaiden Playgreen aurinkovoimaloiden ja latauspisteratkaisujen avulla taloyhtiö tuottaa pysyvästi edullista sähköä ja tarjoaa asukkaille varmatoimisen latausratkaisun. Ratkaisumme on suomalaisille kiinteistöihin ja sääolosuhteisiin suunniteltuja, näin varmistut pitkästä elinkaaresta ilman korkeita ylläpitokuluja.

PALVELUMME TALOYHTIÖILLE

VIRTAA MAATALOUTEEN

Laadukkaiden Playgreen aurinkovoimaloiden ja energiaratkaisuiden avulla tilanne tuottaa pysyvästi edullista sähköä tulevaisuuteen. Ratkaisumme on suomalaisille kiinteistöihin ja sääolosuhteisiin suunniteltuja, näin varmistut pitkästä elinkaaresta ilman korkeita ylläpitokuluja.

PALVELUMME MAATILOILLE

OMAKOTITALOIHIN EDULLISTA ENERGIAA JA LAADUKASTA ENERGIANHALLINTAA

Laadukkaan Playgreen aurinkovoimalan ja energiaratkaisuiden avulla tuotatte pysyvästi edullista sähköä. Ratkaisumme on suomalaisille kiinteistöihin ja sääolosuhteisiin suunniteltuja, näin varmistut pitkästä elinkaaresta ilman korkeita ylläpitokuluja.

PALVELUMME OMAKOTITALOIHIN

Playgreen on osa Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista.