Sähköauton latauspisteet

SÄHKÖAUTON LATAAMINEN

PlayGreen toimittaa laadukkaita sähköauton latauspisteitä yrityksille, taloyhtiöille ja omakotitaloihin. Mitoitamme aina kyseiseen kiinteistöön ja ladattavalle sähköautolle sopivan latauslaitteiston. Käytämme vain laadukkaiden valmistajien tuotteita sekä omia kokeneita asentajia.

YRITYKSET – SÄHKÖAUTON LATAUSPALVELULLA TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Playgreeniltä saat sähköauton latauksiin laadukkaan suunnittelun, laitteet ja asennuksen. Olipa toiveena sitten oman henkilökunnan latauspisteet, asiakkaiden asiointilatauspisteet tai pikalatauspalvelun tarjoaminen. Etsimme asiakkaillemme parhaan ratkaisun joko yhdessä latausoperaattoreiden kanssa tai ilman välikäsiä

Latauspalvelun tarjoaminen lisää asiakasvirtaa ja sähköautoilijat käyttävät latauksen aikana latauksen tarjoajan palveluita.

Playgreen toimittaa ainoana Suomessa operaattoririippumattomia pikalatausasemia.

OMAKOTITALOT – SÄHKÖAUTOON LATAUSVIRTAA OMALTA KATOLTA

PlayGreen toimii englantilaisen MyEnergi sähköauton latauslaitteiden virallisena maahantuojana. Laitteet sopivat erityisesti kohteisiin joissa on omaa aurinkosähkötuotantoa ja sähköautoa halutaan ladata älykkäästi omalta katolta.

Älykkäät Myenergi-latauslaitteet voidaan ohjelmoida lataamaan sähköautoon saatavilla oleva aurinkoenergia tai vaihtoehtoisesti halpaa yösähköä. Laitteistoon on liitettävissä myös käyttövesivaraajan ohjaus, jolloin myös se saadaan varastoimaan aurinkosähköä.

TALOYHTIÖT – SÄHKÖAUTON LATAUSVIRTAA JÄRKEVÄSTI

Kartoituspalvelumme avulla selvitetään ja mitoitetaan kustannustehokas ratkaisu sähköauton latauksen mahdollistamiseksi asukkaille. Kartoituksessa selvitetään kiinteistön sähköverkon tila, sekä toiveet sähköauton latauspisteiden määrästä. Sen pohjalta syntyvä suunnitelma helpottaa taloyhtiön tulevia päätöksiä.

OTA YHTEYTTÄ

    YritysMaatilaKotitalousTaloyhtiöEnergiavarastotLatauspisteet