PALVELUT MAATILOILLE

AURINKOSÄHKÖ MAATILOILLE

Playgreen suunnittelee ja toimittaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät maatiloille.

Aurinkosähköjärjestelmän tuottama energia on edullista. Maatiloille voimalan takuunaikainen omakustannushinta sähkölle voi olla jopa vain 3,2 senttiä kWh. Verkosta ostettaessa mukaan tulee sähkön hinnan lisäksi myös siirtomaksu ja sähkövero joita ei omasta tuotannosta tarvitse maksaa.

Suunnittelemme järjestelmät huolellisesti ja markkinoiden parhailla tuotteilla, jolloin pystymme takaamaan asiakkaalle turvallisen ja kannattavan investoinnin vuosikymmeniksi.

Meiltä saatte sekä katto että maa-asennettavat voimalat. Lisäksi olemme tehneet paljon seinäasennuksia jolloin tuottoa saadaan erittäin hyvin myös talvella.

Maatilojen aurinkosähköhankkeisiin on haettavissa ELY- investointitukea.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen aurinkovoimalaratkaisu maatilanne käyttöön

ÄLYKÄS ENERGIANHALLINTA

Playgreen toimittaa maatiloille energian varastointiin ja kysyntäjoustoon sopivia akkuratkaisuja.

Energiavaraston avulla voit varastoida ylimääräistä aurinkosähköä tai edullista pörssisähköä ja käyttää varastoidun energian kalliin sähkön tai kulutuspiikin aikana. Lisäksi energiavaraston avulla voidaan rakentaa varavoimaratkaisu jolla kriittiset sähkölaitteet tai prosessit saadaan turvattua sähkökatkojen aikana.

Aurinkosähköjärjestelmiin liitettävät energiavarastot lisäävät tilan energiaomavaraisuutta ja parantavat aurinkosähköjärjestelmän kannattavuutta. Akkuratkaisuilla maksimoit tuotetun sähkön hyödyntämisen, tasaat kulutuspiikkejä, kierrätät edullista energiaa ja turvaat halutessasi energian saatavuuden myös sähkökatkojen aikana.

Energiavaraston avulla maatila pääsee myös osaksi kysyntäjoustomarkkinaa, jolla varmistetaan Suomen sähköverkon toimintakyky sääriippuvaisen energiatuotannon yleistyessä.

Meiltä myös ratkaisut joissa aurinkosähköä voidaan varastoida esimerkiksi maatilan vesivaraajiin.