AURINKOVOIMALOIDEN SUUNNITTELU

Aurinkovoimalamme suunnitellaan huolella ja voimalan jokainen tuote ja komponentti on valittu yli vuosikymmenen kokemukseen perustuen. Meillä on suorat suhteet ja sopimukset tuotteiden valmistajiin ja teemme heidän kanssa myös tuotekehitystä, lisäksi henkilökuntamme osallistuu aktiivisesti valmistajien tuotekoulutuksiin.

Aurinkopaneelina käytämme laadukkaaksi ja tuottaviksi todettuja paneeleita. Emme etsi halvinta paneelierää, vaan toimimme pitkäjänteisesti valittujen kumppanien kanssa. Tämän takia tiedämme tarkkaa mitä voimalamme tuottavat ja mahdollisissa ongelmatilanteissa meillä on aina suora yhteys paneelivalmistajaan.

Kiinteistön ja erityisesti katon kannalta voimalan tärkein komponentti on oikein suunniteltu ja asennettua kattomekaniikka. Olemme yhdessä Suomen johtavien kattoammattilaisten ja maailman suurimman mekaniikkavalmistajan kanssa kehittäneet oman täysin painokivettömän kattomekaniikan joka soveltuu Suomessa yleisille eristetyille bitumikatoille.

Tyypillisesti Suomessa aurinkovoimalat on asennettu ns. kelluvina ja paneelien katolla pysyminen on vaatinut painokivien asentamista. Katolle asennettavien aurinkosähköjärjestelmien kiinnittämiseen löytyy myös siihen oikeasti tarkoitettu ratkaisu. Pihakivet kuuluvat pihatielle.

Invertterinä käytämme vain Euroopassa valmistettuja tuotteita. Näin varmistumme tuotteiden korkeasta laadusta, tuotteiden luotettavasta ja pitkästä takuusta sekä varmistetaan että asiakkaan voimalan ja kiinteistön tiedot ovat turvassa eurooppalaisilla palvelimilla.

Sama tarkkaa valittua linjaa jatkuu myös kaapeleissa ja liittimissä. Aurinkosähkövoimalassa tulee aina käyttää hyväksyttyjä ja saman valmistajan yhteensopivia liittimiä.

Halvoista komponenteista ja asennusratkaisuista kasattu voimala on halpa ostaa ja kallis ylläpitää.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan ja tehdään kerralla kunnon voimala!