SHARP

Sharp on japanilainen monialayhtiö, joka on perustettu Japanissa, Tokiossa vuonna 1912. Sharp aurinkopaneeli tuottaa sähköä laadukkaasti ja kestävästi yrityksellenne seuraavien vuosikymmenten aikana. Sharp myöntää aurinkopaneeleille tuotetakuuta 10 vuotta ja sähköntuottotakuuta 80% asti 25 vuotta. Sharp takuuseen voi luottaa, siitä kertoo yrityksen kokemus ja osaaminen aurinkosähkön parissa viimeisen 59 vuoden ajalta.

Sharp aurinkopaneelit valmistetaan Sharpin omissa aurinkopaneelitehtaissa Japanissa, Saksassa ja Thaimaassa. Sharp aurinkopaneelien tuotekirjo on markkinoiden laajimpia. Aurinkopaneeleita löytyy aina korkean hyötysuhteen taustajohdin aurinkopaneeleista yksi-ja monikenno aurinkopaneeleihin. Teho alueet ovat 256-360Wp per aurinkopaneeli. Suosituimpia ovat viime vuosina olleet 300Wp yksikide aurinkopaneelit omakotitaloihin sekä 270-275Wp monikide aurinkopaneelit suuriin, satojen kilowattien tai megawattien kokoisiin teollisiin voimalaitoksiin ja yrityskäyttöön.

Sharp aurinkopaneelit ovat korkeampaa ns. Premium laatuluokkaa niin suorituskyvyn kuin ominaisuuksienkin puolesta.

PlayGreenillä on laaja kokemus erilaisista Sharp aurinkopaneeleista ja voimme halutessanne näyttää todellista tuottodataa laatulupauksen perusteeksi.