PALVELUT TALOYHTIÖILLE

AURINKOSÄHKÖ TALOYHTIÖILLE

Playgreen suunnittelee ja toimittaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöille.

Aurinkosähköjärjestelmän tuottama energia on edullista. Taloyhtiöille voimalan takuunaikainen omakustannushinta sähkölle voi olla jopa vain 4 senttiä kWh. Verkosta ostettaessa mukaan tulee sähkön hinnan lisäksi myös siirtomaksu ja sähkövero joita ei omasta tuotannosta tarvitse maksaa.

Suunnittelemme järjestelmät huolellisesti ja markkinoiden parhailla tuotteilla, jolloin pystymme takaamaan asiakkaalle turvallisen ja kannattavan investoinnin vuosikymmeniksi.

Taloyhtiöiden aurinkosähköhankkeisiin on haettavissa ARA- energiatukea.

Lue lisää ARA tuesta

Lue lisää Playgreen aurinkovoimaloista.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen aurinkovoimalaratkaisu taloyhtiönne käyttöön

SÄHKÖAUTON LATAUS

Playgreen toimittaa taloyhtiöille laadukkaat korkean käytettävyyden latausjärjestelmät. Yrityksemme on ollut mukana liikenteen sähköistymisessä jo vuodesta 2011.

Kauttamme saat oikeat laitteet ja ratkaisut taloyhtiön latauspaikkojen rakentamiseen.

Toimitamme järjestelmät avaimet käteen palveluna.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen latausjärjestelmä taloyhtiönne käyttöön.

Alykas-energianhallinta

ÄLYKÄS ENERGIANHALLINTA

Playgreen toimittaa taloyhtiöille energian varastointiin ja kysyntäjoustoon sopivia akkuratkaisuja.

Energiavaraston avulla voit varastoida ylimääräistä aurinkosähköä tai edullista pörssisähköä ja käyttää varastoidun energian kalliin sähkön tai kulutuspiikin aikana.

Aurinkosähköjärjestelmiin liitettävät energiavarastot lisäävät kiinteistön energiaomavaraisuutta ja parantavat aurinkosähköjärjestelmän kannattavuutta. Akkuratkaisuilla maksimoit tuotetun sähkön hyödyntämisen, tasaat kulutuspiikkejä, kierrätät edullista energiaa ja turvaat halutessasi energian saatavuuden myös sähkökatkojen aikana.

Energiavaraston avulla taloyhtiö pääsee myös osaksi kysyntäjoustomarkkinaa, jolla varmistetaan Suomen sähköverkon toimintakyky sääriippuvaisen energiatuotannon yleistyessä.

Meiltä myös ratkaisut joissa aurinkosähköä voidaan varastoida esimerkiksi taloyhtiön maalämpöjärjestelmän energiavaraajiin.