Tekniikkamme

SHARP-AURINKOPANEELIT

Sharp on valmistanut aurinkopaneeleita jo vuodesta 1959 ja on maailman vanhin aurinkopaneelien tuottaja. Sharp -aurinkopaneelit ovat erittäin korkealaatuisia ja tuottavat sähköä hyvin myös heikkovaloisissa olosuhteissa, kuten sateella ja pilvisellä säällä.

Laadukkaat materiaalit sekä sertifioitu tuotantoprosessi tekevät Sharpin aurinkopaneeleista erittäin kestäviä sääolosuhteiden vaihteluille vuosikymmenten aikana, minkä vuoksi ne sopivat hyvin Suomen ilmasto-olosuhteisiin. Sharp myöntää aurinkopaneeleilleen tuotetakuuta 10 vuotta ja sähköntuottotakuuta 80% asti 25 vuotta. Sharp-takuuseen voi luottaa, siitä kertoo yrityksen kokemus ja osaaminen aurinkosähkön parissa viimeisen 59 vuoden ajalta.

Sharp aurinkopaneeleita löytyy aina korkean hyötysuhteen taustajohdinaurinkopaneeleista yksi- ja monikennoaurinkopaneeleihin. Teho alueet ovat 256-370Wp per aurinkopaneeli. Suosituimpia ovat viime vuosina olleet 300Wp yksikideaurinkopaneelit omakotitaloihin sekä 270-275Wp monikide aurinkopaneelit suuriin, satojen kilowattien tai megawattien kokoisiin teollisiin voimalaitoksiin ja yrityskäyttöön.

PlayGreen on Sharp aurinkopaneelien valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa.

ESDEC-KATTOASENNUSMEKANIIKKA

ESDEC BV on hollantilainen aurinkopaneelien asennusmekaniikkaan erikoistunut yritys. ESDEC käyttää yli 15% liikevaihdostaan tuotekehitykseen, mikä näkyy heidän tuotteissaan.

ESDEC FlatFix Fusion on tasakatoille suunniteltu asennusmekaniikka. Fusion-mekaniikalle ominaista on ylivoimaisesti kevein painokuorma verrattuna kilpailijoihin, noin 12-15kg/m2.  Jopa lämpölaajeneminen on otettu huomioon, minkä vuoksi mekaniikka ei koskaan pääse liikkumaan kattoa vasten. Nämä ominaisuudet ja 20 vuoden täystakuu tekevät FlatFix Fusion mekaniikasta markkinoiden turvallisimman tuotteen kattojen kannalta.

ESDEC ClickFit EVO on täysin uudenlainen harjakattomekaniikka. Se on nopea asentaa, ja siinä on sekä paneelin että asennustason portaaton korkeussäätö, ainoana markkinassa. Näin aurinkopaneelit saadaan aina parhaalle mahdolliselle korkeudelle katosta ja asennusmekaniikasta. Näin varmistetaan riittävä tuuletus paneelien tuoton maksimoiseksi ja estetään roskien kerääntyminen paneelikentästön alle.

PlayGreen on ESDECin valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa.

SMA-INVERTTERIT

SMA on saksalainen, maailman suurin aurinkosähkö invertterien valmistaja. SMA toimii 18 eri maassa ympäri maailman ja työllistää 3000 asiantuntijaa.

SMA:n 35 vuoden kokemus takaa tuotteiden korkean hyötysuhteen sekä innovatiivisuuden. SMA:lla on ainoana katolle asennettava 50kWp invertteri joka mahdollistaa lyhyemmät kaapeloinnit sekä puhtaamman ja selkeämmän arkkitehtuurin aurinkosähkövoimalaitoksiin. Näin vähennetään voimalaitoksissa esiintyviä jännitehäviöitä ja luodaan selkeä, helposti ylläpidettävä ja huollettava voimalaitos. SMA ratkaisuista löytyy sopivat tuotteet niin omakotitaloihin kuin suuriin megawattien kokoisiin teollisiin aurikosähkö puistoihin. SMA takuu on 5 vuotta ja se on laajennettavissa aina 15 vuoteen asti.