• DCIM100MEDIADJI_0129.JPG
  • DCIM100MEDIADJI_0019.JPG
  • DCIM100MEDIADJI_0273.JPG
  • DCIM100MEDIADJI_0212.JPG
  • DCIM100MEDIADJI_0286.JPG
  • DCIM100MEDIADJI_0309.JPG
  • DCIM100MEDIADJI_0134.JPG

Aurinkosähköä yrityksille

PlayGreen toimittaa laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä yrityksille. Räätälöimme järjestelmät asiakkaan sähkönkulutuksen ja tarpeen mukaan. Käytämme aina laadukkaimpia tuotteita sekä kattomekaniikan, aurinkopaneelien että tehokomponenttien osalta. 
Yritysten aurinkosähköhankkeisiin on haettavissa 25% energiatuki. Aurinkovoimaloiden arvonlisäveron osuus on lisäksi vähennyskelpoinen. Autamme yritysasiakkaitamme kaikkien TEM- energiatukeen liittyvien selvitysten ja dokumenttien kanssa.
 Tästä linkistä löydät TEM-tukeen liittyvät tiedot. 

Esimerkkejä toteuttamistamme kohteista: Lue lisää täältä

Laadukkaaseen Playgreen aurinkosähköön luottavat

Tuotteemme yrityksille

SHARP aurinkopaneelit

Sharp on japanilainen monialayhtiö, joka on perustettu Japanissa, Tokiossa vuonna 1912. Sharp on valmistanut aurinkopaneeleita jo vuodesta 1959 ja on maailman kolmanneksi suurin aurinkopaneelien tuottaja. Sharp aurinkopaneelit ovat erittäin korkealaatuisia ja tuottavat sähköä hyvin myös heikkovaloisissa olosuhteissa, kuten sateella ja pilvisellä säällä.

Sharp aurinkopaneelien kehykset on valmistettu paksusta alumiinista mikä tekee niistä erittäin kestäviä sääolosuhteiden vaihteluille vuosikymmenten aikana. Näiden edellä mainittujen ominaisuuksien vuoksi Sharp aurinkopaneelit sopivat meidän arktiseen ympäristöön erittäin hyvin.

Sharp aurinkopaneeli tuottaa sähköä laadukkaasti ja kestävästi yrityksellenne seuraavien vuosikymmenten aikana. Sharp myöntää aurinkopaneeleille tuotetakuuta 10 vuotta ja sähköntuottotakuuta 80% asti 25 vuotta. Sharp takuuseen voi luottaa, siitä kertoo yrityksen kokemus ja osaaminen aurinkosähkön parissa viimeisen 59 vuoden ajalta.

Sharp aurinkopaneelit valmistetaan Sharpin omissa aurinkopaneelitehtaissa Japanissa, Saksassa ja Thaimaassa. Sharp aurinkopaneelien tuotekirjo on markkinoiden laajimpia. Aurinkopaneeleita löytyy aina korkean hyötysuhteen taustajohdin aurinkopaneeleista yksi-ja monikenno aurinkopaneeleihin. Teho alueet ovat 256-360Wp per aurinkopaneeli. Suosituimpia ovat viime vuosina olleet 300Wp yksikide aurinkopaneelit omakotitaloihin sekä 270-275Wp monikide aurinkopaneelit suuriin, satojen kilowattien tai megawattien kokoisiin teollisiin voimalaitoksiin ja yrityskäyttöön.

Sharp aurinkopaneelit ovat korkeampaa ns. Premium laatuluokkaa niin suorituskyvyn kuin ominaisuuksienkin puolesta.

PlayGreenillä on laaja kokemus erilaisista Sharp aurinkopaneeleista ja voimme halutessanne näyttää todellista tuottodataa laatulupauksen perusteeksi.

Playgreen yritysvoimalat

PlayGreen toimittaa avaimet käteen periaatteella aurinkosähkövoimalaitoksia yrityksenne käyttöön. Meillä on kokemusta niin teollisista tuotantokiinteistöistä, myymälöistä, ruokatavarakaupoista, logistiikkakiinteistöistä, toimistorakennuksista, oikeastaan kaikenlaisista yrityskiinteistöistä. Meillä on kokemusta aurinkosähkön liittämisestä erilaisiin taloautomaatiojärjestelmiin, jolloin itse tuotettu energia voidaan käyttää juuri siellä missä siitä on liiketoiminnalle paras hyöty. Ymmärrämme hyvin kiinteistönne ominaispiirteet sekä osaamme mitoittaa juuri teidän tarpeisiin sopivan PlayGreen aurinkosähkövoimalan. Aurinkosähkövoimalaan voidaan liittää myös älykäs Li-Ion akkujärjestelmä, yhden akkukontin maksimi kapasiteetti on 4,5MWh. Energiavarasto voidaan liittää taloautomaatiojärjestelmäänne sen ohjauksen automatisointia varten. Älykkäällä energiavarastolla voidaan varautua sähkönhinnan muutoksiin ja käyttää varastosta sinne ladattua edullisempaa sähköä.

PlayGreen edustaa Suomessa LGChem akkuja joita on saatavana aina 6,5kWh – 4,5MWh kokoluokissa. LGChem on markkinajohtaja maailmalla energiavarastoinnissa.

Invertterit

PlayGreen käyttää voimaloissaan markkinoiden edistyksellisimpiä ja laadukkaimpia inverttereitä.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat SMA ja ABB. Kauttamme saa myös Kostal, Steca, Fronius ja Huawei inverttereitä eri kokoluokissa. Älykkäisiin aurinkosähkövoimaloihin käytämme SolarEdgen ja TIGO Energyn kokonaisratkaisuja. Nämä soveltuvat käytettäviksi vain sellaisissa olosuhteissa joissa varjoisuutta esiintyy asennuskohteessa.

Älykkäissä aurinkosähkövoimaloissa äly rakennetaan tasavirtaoptimoinnilla, joka vaatii jokaiseen aurinkopaneeliin erillisen optimoijan. Tämä nostaa voimalaitoksen kustannusta mutta oikeanlaisessa ympäristössä tuottaa tasaisemmin. Ilman varjoja oleville tasakatoille tällaista järjestelmää ei tule asentaa.

Kaikkien toimittamiemme invertterien tuottonäkymät on saatavilla laitevalmistajien internetportaaleista sekä älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavien ilmaisten sovellusten kautta.

SolarFox tuotannon esitysjärjestelmät

Invertterivalmistajien internet portaalinäkymää voidaan käyttää yrityksen asiakastilassa näyttämään aurinkosähkövoimalan tuotantoa. Mikäli yrityksenne haluaa räätälöidä näytön näkymän yrityksenne oman visuaalisen ilmeen mukaiseksi, SolarFox tuotannon esitysjärjestelmä on oikea ratkaisu. Järjestelmä koostuu näytöstä (23 – 75 tuumaa) ja näyttöön integroidusta tietokoneesta. Näyttö kytketään internettiin mistä järjestelmä saa voimalaitoksenne invertterin tuottodatan näytölle. Näytön visuaalisuutta ja esitettäviä arvoja voidaan muokata lähes rajattomasti.

ESDEC asennusmekaniikka

ESDEC BV on hollantilainen aurinkopaneelien asennusmekaniikkaan erikoistunut yritys. ESDEC käyttää yli 15% liikevaihdostaan tuotekehitykseen joka näkyy heidän tuotteissaan. ESDEC FlatFix Fusion on tasakatoille suunniteltu asennusmekaniikka. Mekaniikalle ominaista on ylivoimaisesti kevein painokuorma verrattuna kilpailijoihin, noin 12-15kg/m2. Tuotteella on 20 vuoden täystakuu. Fusion mekaniikassa jopa lämpölaajeneminen on otettu huomioon, tämän vuoksi mekaniikka ei koskaan pääse liikkumaan kattoa vasten joka tekee siitä markkinoiden turvallisimman tuotteen kattojen kannalta.

ESDEC ClickFit EVO on täysin uudenlainen harjakattomekaniikka. Se on nopea asentaa ja siinä on sekä paneelin että asennustason portaaton korkeussäätö, ainoana markkinassa. Näin aurinkopaneelit saadaan aina parhaalle mahdolliselle korkeudelle katosta sekä asennusmekaniikasta. Näin varmistetaan riittävä tuuletus paneelien tuoton maksimoiseksi sekä estetään roskien kerääntyminen paneelikentästön alle.

PlayGreen on ESDECin valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa.

Ota yhteyttä

Jouni Penttinen

Toimitusjohtaja

Myynti

+358 50 567 2382

jouni.penttinen@playgreen.fi

Jesse Mikkonen

Myynti

Maatilat, omakotitalot ja taloyhtiöt

+358 440 46 77 02

jesse.mikkonen@playgreen.fi

Tuukka Hämäläinen

Myynti

Omakotitalot, taloyhtiöt

+358 50 44 834 52

tuukka.hamalainen @playgreen.fi

Antti Kostiainen

Tekninen johtaja

Myynti

+358 50 597 0673

antti.kostiainen@playgreen.fi

Antti Lempiö

Myynti

Yritykset

+358 40 750 5993

antti.lempio@playgreen.fi

Mikko Nääppä

Suunnittelu ja myynti

Sähköautojen latauspisteet

+358 40 843 1345

mikko.naappa@playgreen.fi

Petri Puntti

Aluejohtaja Länsi-Suomi

Yritykset ja omakotitalot

+358 400 692 905

petri.puntti@playgreen.fi

Erik Halmela

Myynti

Yritykset, säätiöt, yhdistykset, kunnat ja taloyhtiöt

+358 50 520 4973

erik.halmela@playgreen.fi

Susan Forsblom

Asiakaspalvelu

+358 50 468 6899

susan@playgreen.fi