PALVELUT YRITYKSILLE

AURINKOSÄHKÖÄ YRITYKSILLE

Playgreen suunnittelee ja toimittaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät yrityskohteisiin.

Aurinkosähköjärjestelmän tuottama energia on edullista. Yrityksille voimalan takuunaikainen omakustannushinta sähkölle voi olla jopa vain 2,8 senttiä kWh. Verkosta ostettaessa mukaan tulee sähkön hinnan lisäksi myös siirtomaksu ja sähkövero joita ei omasta tuotannosta tarvitse maksaa.

Suunnittelemme järjestelmät huolellisesti ja markkinoiden parhailla tuotteilla, jolloin pystymme takaamaan asiakkaalle turvallisen ja kannattavan investoinnin vuosikymmeniksi.

Yritysten aurinkosähköhankkeisiin on haettavissa TEM- energiatukea. Tuki on vuonna 2022 15% hankkeen kokonaisarvosta.

Lue lisää Playgreen aurinkovoimaloista.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen aurinkovoimalaratkaisu yrityksenne käyttöön.

Aurinkosahko-kalamesta

LATAUSPISTEET YRITYKSILLE

Playgreen toimittaa yrityksille laadukkaat korkean käytettävyyden latausjärjestelmät. Yrityksemme on ollut liikenteen sähköistymisessä jo vuodesta 2011.

Kauttamme saat oikeat laitteet ja ratkaisut niin yrityksen omien sähköautojen lataamiseen kuin myös julkisiin latauspalveluihin.

Toimitamme järjestelmät avaimet käteen palveluna.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen latausjärjestelmä yrityksenne käyttöön.

ÄLYKÄS ENERGIANVARASTOINTI YRITYKSILLE

Playgreen toimittaa yrityksille energian varastointiin ja kysyntäjoustoon sopivia akkuratkaisuja.

Energiavaraston avulla voit varastoida ylimääräistä aurinkosähköä tai edullista pörssisähköä ja käyttää varastoidun energian kalliin sähkön tai kulutuspiikin aikana.

Aurinkosähköjärjestelmiin liitettävät energiavarastot lisäävät kiinteistön energiaomavaraisuutta ja parantavat aurinkosähköjärjestelmän kannattavuutta. Akkuratkaisuilla maksimoit tuotetun sähkön hyödyntämisen, tasaat kulutuspiikkejä, kierrätät edullista energiaa ja turvaat halutessasi energian saatavuuden myös sähkökatkojen aikana.

Energivaraston avulla yritys pääsee myös tehokkaammin osaksi kysyntäjoustomarkkinaa, jolla varmistetaan Suomen sähköverkon toimintakyky sääriippuvaisen energiatuotannon yleistyessä.

Alykas-energianhallinta